| | Shprehje , vargje te bukura per dashurine | |
|
|
| Autori | Mesazh |
|---|
Vizitor Vizitor

| Titulli: Shprehje , vargje te bukura per dashurine Thu May 22, 2008 9:27 pm | |
| Loti yt dua te jem nga syte e tua te rrjedh mbi faqe lehte te te rreshqas ne buzet e tua dua te vdes ...
Edituar pėr herė tė fundit nga DEA nė Thu May 22, 2008 10:41 pm, edituar 1 herė gjithsej |
|
 | |
Vizitor Vizitor

| Titulli: Re: Shprehje , vargje te bukura per dashurine Thu May 22, 2008 9:27 pm | |
| Pėr Hirė tė jetės Jeto me mua Pėr Hir tė vuajtjes vuaj me mua Pėr hir tė dashuris thuaj tė dua edhe un nėse vdes ti vdis me mua Se une vetem ty Tė DUA |
|
 | |
Vizitor Vizitor

| Titulli: Re: Shprehje , vargje te bukura per dashurine Thu May 22, 2008 9:28 pm | |
| Vetem si t'ia kemi then te gjitha njeri_tjetrit, ateher ka fituar dashuria Vetem si te arrijm te durojm njeri_tjetrin ateher ka fituar dashuria Vetem si te mesohemi te mbrojm njeri_tjetrin nga vetja, ateher ka fituar dashuria Vetem si te mesohemi te permbajm njeri_tjetrin, ateher ka fituar dashuria Vetem si te jemi mesuar me njeri_tjetrin ateher ka fituar dashuria. |
|
 | |
Vizitor Vizitor

| Titulli: Re: Shprehje , vargje te bukura per dashurine Thu May 22, 2008 9:29 pm | |
| Ti me pyet: Cdo te ndodhe pas nesh? Une te pergjigjem: Do te kete jete. Po dashuri ?-me pyet ti Njerezit do te duhen, po jo sa ne te dy |
|
 | |
Vizitor Vizitor

| Titulli: Re: Shprehje , vargje te bukura per dashurine Thu May 22, 2008 9:29 pm | |
| Dashuria e parė i ngjan borės sė parė, rrallė ndonjėherė mbetet |
|
 | |
Vizitor Vizitor

| Titulli: Re: Shprehje , vargje te bukura per dashurine Thu May 22, 2008 9:30 pm | |
| - Dashuria e parė ėshtė shumė e madhe dhe njėkohėsisht shumė e vogėl. Hygo Dashuria ėshtė ēėshtje e ndjenjave e jo e dėshirave. Nuk mund tė dashuroj pse dua, e mė sė paku pse duhet, andaj dashuria e obliguar ėshtė e marrė. Kanti
- Dashuria ėshtė pėlhurė qė thuri natyra, e fantazia e zbukuroi me qėndisje. Volteri
- Ikja ėshtė fitoria e vetme nė dashuri. Bonaparti
- Dashuria lind nga besimi, jeton nga shpresa por vdes nga mėshira. Monteskie |
|
 | |
Vizitor Vizitor

| Titulli: Re: Shprehje , vargje te bukura per dashurine Thu May 22, 2008 10:40 pm | |
| Te kerkova ne bregun e detit Te kerkova ne jet plot mundime Por ti ishe ulur lehte e lehte Ne folene e zemres time. |
|
 | |
Vizitor Vizitor

| Titulli: Re: Shprehje , vargje te bukura per dashurine Thu May 22, 2008 10:40 pm | |
| Une jam engjelli yt. Egjelli i shpirtit e i zemres tende. Ajo qe te zgjon me nje te puthur e cdo nate hap krahet per te ngrohur zemren tende.
Jam engjelli yt. Ajo qe kurre s'do te te ler vetem. Ajo engjellushe qe pret vetem nje ..." Po" per tu rizgjuar nga zemra jote. |
|
 | |
Vizitor Vizitor

| Titulli: Re: Shprehje , vargje te bukura per dashurine Thu May 22, 2008 10:42 pm | |
| Nese do te dashuroja dike tjeter do te ishte dashuri hynore sepse dashuria ime per ty i ka prekur limitet e dashurise njerezore |
|
 | |
Vizitor Vizitor

| Titulli: Re: Shprehje , vargje te bukura per dashurine Thu May 22, 2008 10:43 pm | |
| Kam nevoj se cdo gje ta harroj qe vetmin nga zemra ta largoj kur ti te zgjohesh neper te tjera duar ne heshtje dhimbjen do ta vras po prap do te dua................" |
|
 | |
Vizitor Vizitor

| Titulli: Re: Shprehje , vargje te bukura per dashurine Thu May 22, 2008 10:43 pm | |
| E kam nje deshir Oh sa esht e thjesht Me ti puth buzet Tjeter s“kisha desht Sa e ėmbel esht jeta Sa e ėmbel esht rinija Por ma e ėmbel qenka Dashuria |
|
 | |
Vizitor Vizitor

| Titulli: Re: Shprehje , vargje te bukura per dashurine Thu May 22, 2008 10:44 pm | |
| Nese do te dish sa me mungon, perpiqu te mbledhesh pikat e shiut. Ato qe arrin te mbledhesh tregojne sa shume te mungoj une ty. Ato qe nuk arrin dot te kapesh tregojne sa shume ti me mungon mua. |
|
 | |
Vizitor Vizitor

| Titulli: Re: Shprehje , vargje te bukura per dashurine Thu May 22, 2008 10:44 pm | |
| Thuhet se cdo njeri para se te lind eshte mashkull dhe femer ne te njejten kohe. Por kur lind keto dy humbasin dhe tere jeten rrin duke u kerkuar. Une kam mbaruar kerkim tim, sepse te kam gjetur shpirti im.
Te dua! |
|
 | |
Vizitor Vizitor

| Titulli: Re: Shprehje , vargje te bukura per dashurine Thu May 22, 2008 10:45 pm | |
| Dashuria eshte vetem nje paragraf, ne jeten e nje djali kurse ne jeten e nje vajze eshte nje liber i tere.
Dashuria eshte si nje flake e pavdekshme, qe sapo te ndizet, do vazhdoje te digjet perjete! |
|
 | |
Vizitor Vizitor

| Titulli: Re: Shprehje , vargje te bukura per dashurine Thu May 22, 2008 10:46 pm | |
| As det,as aqean nuk kan aq thellesi Sa kam une o shpirt,dashuri per ty Ne dashuri s'ka turp,por une prap nguroj Te them qe me shpirt,ty te adhuroj |
|
 | |
| | Shprehje , vargje te bukura per dashurine | |
|